Μπακογιαννάκης Γιώργος

Μηχανισμός πένας Pt

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΜΕΤΑΛΛΩΣΗ

ΜΕ ΑΚΙΔΑ ΠΛΑΤΙΝΑΣ (Pt) ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ( 0,350 γρμ + - )

  • Καλώδιο σιλικόνης 1,3 μέτρα με επικασιτερομένο πολύκλωνο χαλκό 1,5 τ.εκ επιφάνειας (εμβαδόν) σε κάθετη διατομή.
  • Σωλήνας επαφής από τεφλόν [πολυτετραφθοροαιθυλένιο P.T.F.E (C2F4)n] το οποίο είναι χημικά αδρανές στα διαλύματα επιμετάλλωσης  με μεγάλη διηλεκτρική αντοχή και σχεδόν άκαυστο.

Μηχανισμός πένας  Pt (εικόνα 1)  Μηχανισμός πένας  Pt (εικόνα 2)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
  • Βγάζουμε τραβώντας περιστροφικά τον σωλήνα της πένας. Τοποθετούμε την μύτη της πένας πάνω στην ακίδα πλατίνας  καρφώνοντας την τέσσερα χιλιοστά.   Κατόπιν προσαρμόζουμε τον σωλήνα στην αρχική του θέση.
  • Αφού τελειώσουμε την εργασία μας ποτέ η μύτη δεν μένει επάνω στην πένα. Με πλαστική τσιμπίδα αφαιρούμε την μύτη και μετά τραβώντας αποσυνδέουμε τον σωλήνα.
  • Tην μύτη την τοποθετούμε σε πλαστικό δοχείο με καθαρό απιονισμένο νερό για μία ώρα + και κατόπιν σε καθαρό απορροφητικό λευκό χαρτί μέχρι να στεγνώσει. Τώρα είναι έτοιμη για την επόμενη χρήση για το συγκεκριμένο μόνο διάλυμα. Για κάθε είδος διαλύματος χρησιμοποιούμε ξεχωριστή μύτη.

  • Κατόπιν πλένουμε τόσο τον σωλήνα όσο και την ακίδα πλατίνας πρώτα με τρεχούμενο και έπειτα με απιονισμένο νερό.Τέλος στεγνώνουμε τον σωλήνα με αέρα υπό πίεση ή απλά τινάζοντας τον.

             ΤΙΜΗ : 65,00 € + ΦΠΑ  

 

Κατασκευή: Μπακογιαννάκης Γιώργος

Πολυζωίδη 5 τ.κ. 54630

Βαρδάρης - Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 0030 2310552872

www.bakogiannakis.gr info@bakogiannakis.gr

100% Ελληνικής Κατασκευής